Шмигаль заявив, що під час карантину в Україні працювали 80% підприємств
Шмигаль заявив, що під час карантину в Україні працювали 80% підприємств

Шмигаль заявив, що під час карантину в Україні працювали 80% підприємств

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що під час карантину в країні працювало близько 80% підприємств, а найбільше постраждали шість галузей економіки.

Про це він розповів в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Щодо економічного колапсу. Ми ж закривали не всю економіку: 80% економіки, підприємств працювало. Закрито було лише шість галузей: транспорт, туризм, готелі, сфера обслуговування і розваг, роздрібна торгівля непродовольчими товарами", - зазначив Шмигаль.

За його словами, були закриті саме ті галузі, які містили найбільшу кількість робочих місць для малого бізнесу. Тому найбільше постраждав саме він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України виділив шість мільярдів гривень з Фонду боротьби з коронавірусом на виплати допомоги українцям, які втратили роботу через карантин. Вони можуть отримати допомогу розміром до 8 408 гривень.

Відео Послаблення карантину: як справи у малого бізнесу в столиці та регіонах

Сьогодні, 11 травня, ми вперше говоримо про пом'якшення карантину, а не про його посилення. Від карантину чи не найбільше постраждали малі підприємці. Наприклад, за опитуванням Європейської Бізнес асоціації, через карантин може закритися кожен п'ятий малий бізнес. Як справи у підприємців- у сюжеті. 

Послаблення карантину: як справи у малого бізнесу в столиці та регіонах
Джерело матеріала
loader
loader