Зволожувальна ванночка для рук з картоплі в домашніх умовах: рецепт
Зволожувальна ванночка для рук з картоплі в домашніх умовах: рецепт

Зволожувальна ванночка для рук з картоплі в домашніх умовах: рецепт

Мати доглянуті руки важливо для жінки. Якщо ви ніяк не можете позбутися сухості та лущення шкіри рук, то картопля стане для вас хорошим союзником у цій боротьбі. Приготувати таку ванночку може кожна жінка із простих інгредієнтів.

Шкірі на руках найбільш вастиво піддаватися пошкодженням: миття посуду, прибирання дому, інша робота руками у несприятливому середовищі. Щоб зберегти руки в хорошому стані, потрібен ретельний та регулярний догляд. Нехай ванночка для рук стане одним із таких ритуалів для вас, а 24 канал ділиться її рецептом.

Інгредієнти:

  • 1 літра теплого картопляного відвару
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 3 столові ложки теплого молока
  • ефірна олія персикових кісточок
  • ефірна олія апельсину

Догляд за руками вдома
Догляд за шкірою рук в домашніх умовах / Фото Unsplash

Як приготувати?

Зваріть картоплю, не очищуючи її від шкірки. Саме в шкірці є вітамін C, який сприяє синтезу колагену. Нам знадобиться 1 літра води, в якій варилася картопля. В такому відварі також є цинк і калій, які сприяють загоєнню ран і мікротріщин на шкірі. В ємність з рідиною додайте оливкову олію кімнатної температури та тепле молоко.

Є два секретні інгредієнти, які роблять ванночку такою ефективною: ефірна олія персикових кісточок та апельсину. Перша багата на вітаміни групи A, B, E, C. Завдяки їй процес старіння шкіри сповільнюється. Додайте декілька крапель на власний розсуд: по 5-7 кожної з них буде достатньо. Все готово. Тримайте руки в ванночці 10 хвилин. Потім заберіть зайву вологу м’яким рушником.

Важливо, щоб ванночка була правильної температури: тепла, але не надто гаряча.

Цей рецепт можна використовувати, як тільки відчуєте, що вашим рукам потрібна допомога або систематично заради профілактики. Результат буде помітним після першої процедури.

Теги за темою
Надія Біленко
Джерело матеріала
loader
loader