Іспанія знову відкриється для закордонних туристів від липня
Іспанія знову відкриється для закордонних туристів від липня

Іспанія знову відкриється для закордонних туристів від липня

Іспанія, яка серед європейських країн найбільше постраждала від коронавірусу, після тривалого карантину у липні знову відкриється для закордонних туристів.

Про це заявив прем'єр-міністр країни Педро Санчес, повідомляє The Guardian.

"Як відомо, Іспанію за рік відвідує понад 80 мільйонів туристів. Я повідомляю, що від липня Іспанія знову відкриється для закордонного туризму в умовах безпеки. Іноземні туристи також можуть почати планувати свій відпочинок у нашій країні. Іспанії потрібен туризм, і туризм потребує безпеки. Ми гарантуємо, що туристи не ризикуватимуть, приїзджаючи до нас", - сказав іспанський прем'єр. Він також додав, що наразі центральні та регіональні органи влади вже тиждень планують та координують дії, щодо повернення до туризму.

Зазначимо, що станом на 23 травня в Іспанії коронавірус забрав 28 628 життів, а 234 824 людини інфікувалися COVID-19. Криза здоров'я також погіршила соціально-економічні проблеми: безробіття зросло на 300 тисяч у березні та майже на 283 тисячі у квітні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Іспанії зняв заборону на прямі авіарейси з Італії, яку було запроваджено у березні для боротьби з поширенням пандемії нового коронавірусу COVID-19. Однак надалі буде діяти двотижневий карантин для громадян, котрі прибувають до країни. 

Відео Кінець карантину: Греція, Іспанія, Франція вже оголосили плани виходу з ізоляції

Понад мільйон випадків заражень. У Сполучених Штатах б'ють анти рекорди з поширення коронавірусу. Загиблих в країні теж найбільше у світі - 59-ть тисяч. У гучний скандал втрапив американський віцепрезидент Майк Пенс. Порушивши карантинні правила, політик без маски відвідав хворих у лікарні штату Міннесоти. У Європі тим часом активно взялися за послаблення карантину. Греція, Іспанія, Франція вже оголосили плани виходу з ізоляції. Більше – у сюжеті.  

Кінець карантину: Греція, Іспанія, Франція вже оголосили плани виходу з ізоляції
Джерело матеріала
loader
loader