Іспанія вирішила відкрити свої кордони для туристів в липні
Іспанія вирішила відкрити свої кордони для туристів в липні

Іспанія вирішила відкрити свої кордони для туристів в липні

Іспанія стане повністю відкритою для іноземних туристів в липні місяці. Про це оголосив прем'єр-міністр Педро Санчес, передає Euronews.

Також повідомляється, що з наступного тижня в Іспанії будуть зніматися карантинні обмеження, які є одними з найбільш жорстких в Європі.

"Я публічно закликаю всі туристичні заклади, бари, ресторани, пляжі почати з сьогоднішнього дня готуватися до відновлення роботи через кілька днів. А в липні Іспанія почне приймати без обмежень іноземних туристів з дотриманням правил безпеки. Тому іноземні туристи вже можуть почати планувати проведення своєї відпустки в нашій країні", - сказав прем'єр-міністр країни Педро Санчес.

Стало відомо і про те, що в червні відновиться діяльність іспанської футбольної ліги, хоча грати футболісти будуть у закритому режимі. Відкриті для вболівальників футбольні матчі почнуться не раніше липня.

"З 8 червня, якщо все буде в порядку, Іспанія приступить до третьої фази, що передбачає відновлення великих спортивних та професійних змагань. Це відноситься і до професійної футбольної ліги", - сказав прем'єр-міністр Іспанії.

Іспанський уряд також закликає громадян дотримуватися заходів безпеки, правил гігієни та соціального дистанціювання навіть після зняття карантинних заходів, які викликають негативні емоції у дуже багатьох іспанців.

Зазначимо, що на сьогоднішній день, 23 травня, в Іспанії зафіксовано 234 824 випадку зараження коронавірусом. З них 28 628 осіб померли і 150 376 вилікувались.

Теги за темою
Коронавірус Туризм Іспанія
Джерело матеріала
loader
loader