Протестувальники прийшли до будинку Зеленського
Протестувальники прийшли до будинку Зеленського

Протестувальники прийшли до будинку Зеленського

"Рік Зеленського. Рік реваншу. Стоп реванш". Всеукраїнська акція протесту під такою назвою триває в середмісті столиці. З Майдану Незалежності активісти рушили до будинку президента України.Колона, яка рушила з Майдану, дійшла до будинку, в якому проживає президент Володимир Зеленський. Повідомляє 5 канал.Людей стало більше, ніж було на початку – орієнтовно на Майдан прийшли 1 тис. людей.
Учасники раніше розповіли, що виступають проти влади, яка є сьогодні. Говорять, що треба розгорнути Україну в більш проукраїнський бік. З такими вимогами минала акція."Ми завжди виходимо на такі мітинги, тому що спостерігаємо, як за останній рік з приходом Зеленського змінився курс країни. Це обурює, шкода жертв, які були до цього", – розповідає учасниця акції.
"Хочу бути свідомим громадянином і тому хочу підтримати цей рух. Хоча би взяти участь, якщо не можуть по-іншому вплинути на ситуацію", – каже інший учасник акції.Люди, поки йшли, встигли перекрити ледь не всю вулицю Грушевського.

Все минає мирно і організовано. Також у центрі Києва на вулиці Грушевського учасники акції відновили червоно-чорний прапор біля пам'ятного знаку герою Небесної Сотні Сергію Нігояну.

Джерело матеріала
loader
loader