Зеленський розповів, як у "Слузі народу" відбиратимуть кандидата у мери Києва
Зеленський розповів, як у "Слузі народу" відбиратимуть кандидата у мери Києва

Зеленський розповів, як у "Слузі народу" відбиратимуть кандидата у мери Києва

Праймеріз серед кандидатів на посаду мера Києва від партії "Слуга народу" відбудеться у два етапи. Після внутрішнього відбору партія висуне лише одного кандидата на посаду міського голови столиці.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами 6 червня, передає УНІАН.

Зеленський уточнив, що у праймеріз партії "Слуга народу" для визначення кандидатів, які змагатимуться за крісло мера Києва, будуть брати участь не тільки члени цієї партії. 

"Вони всі хочуть чомусь... ну я розумію, багато з них перший раз у Верховній Раді, і комусь вже майже набридло бути у Верховній Раді... Хочуть всі бути... там... королями Всєлєнной, вони хочуть спробувати бути мером Києва. Мером від партії "Слуга народу" буде одна людина. Вони захотіли праймеріз, і це нормально. Буде внутрішній праймеріз партії "Слуга народу", куди увійдуть, і це правда, не тільки люди зі "Слуги народу", - прокоментував глава держави.

Крім того, за словами Зеленського, під час праймеріз всі кандидати мають оприлюднити програми і соціологічне дослідження, у кого з кандидатів більше шансів здобути перемогу на виборах.

"По перше, вони всі мають показати програму, що вони бачать з Києвом, що вони збираються робити. Другий етап - мені потрібно тільки два етапи, - потім ми всіх поміряємо соціологією і побачимо у кого більше шансів", - сказав Зеленський.

Джерело матеріала
loader
loader