До курортів на Чорному та Азовському морях після ремонту незабаром відкриють автошляхи
До курортів на Чорному та Азовському морях після ремонту незабаром відкриють автошляхи

До курортів на Чорному та Азовському морях після ремонту незабаром відкриють автошляхи

До курортів на Чорноморському та Азовському узбережжях найближчими тижнями відкриються нові відремонтовані автошляхи. Роботи тривають у межах реалізації програм "Велике будівництво" та "Мандруй Україною".

Про це повідомив на брифінгу в Києві заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, у п’ятницю, 12 червня, передає пресслужба ОП.

Однією з таких доріг буде траса національного значення Н-30. Вона проходить територією Запорізької області та сполучає Василівку й Бердянськ. Про це розповів голова Державного агентства автомобільних доріг (Укравтодор) Олександр Кубраков.

За його словами, цю оновлену дорогу протяжністю 120 км відкриють у липні. Наразі на двох третинах ділянки вже прокладений верхній шар полотна.

Також у липні запланований початок ремонту дороги до Очакова Миколаївської області. Вся дорога повністю буде відремонтована цього року, заявив голова Укравтодору.

Крім того, триває ремонт автошляхів до Скадовська на Херсонщині та Затоки на Одещині.

Відбуваються ремонтні роботи на і трасах, які ведуть до інших туристичних місць. Йдеться, зокрема, про ділянки дороги на Хмельниччині.

"Траси, які йдуть з Хмельницького до туристичного центру Кам’янця-Подільського й Сатанова, будуть зроблені цього року, щоб люди мали можливість мандрувати Україною, подорожувати й дивитися гарні місця", - зазначив Кирило Тимошенко.

Ремонти тривають і в межах проєкту "Малого карпатського кільця" на території трьох західних областей країни, а також на дорогах Долина - Хуст та Н-13 (Львів - Самбір - Ужгород), додав очільник Укравтодору.

Відео Липкі дороги: в Одесі через спеку та неякісний ремонт поплавилося дорожнє покриття

В Одесі через різке підвищення температури та неякісний ремонт попливли деякі вулиці. Бітум почав плавитися, текти та чіплятися за колеса транспорту. Власники авто стали погрожувати шляховикам судовими позовами, і лише після цього ті спробували виправити свої огріхи. Чи вийшло - дивіться у сюжеті.  

Липкі дороги: в Одесі через спеку та неякісний ремонт поплавилося дорожнє покриття

Нагадаємо, що Укравтодор запустив інтерактивну мапу України, на якій відображається інформація стосовно ремонтів доріг та інша важлива інформація.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader