У пункті "Шегині" на кордоні з Польщею відновили рух автівок
У пункті "Шегині" на кордоні з Польщею відновили рух автівок

У пункті "Шегині" на кордоні з Польщею відновили рух автівок

Через пункт пропуску "Шегині-Медика" на українсько-польському кордоні відновили рух автотранспорту.

Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України.

"У ніч проти 16 червня прикордонна варта Республіки Польща повідомила про рішення щодо відновлення руху автотранспорту через пункт пропуску "Медика". Цієї ж ночі Держприкордонслужба України забезпечила можливість пропуску легкового та вантажного транспорту у пункті пропуску "Шегині", навпроти польського – "Медика", - йдеться в повідомленні.

Зараз на кордоні з Польщею функціонують 4 пункти пропуску для автомобільного сполучення: "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне" та "Ягодин - Дорохуськ", а також пункт пропуску "Шегині-Медика".

Піше сполучення здійснюється лише у ПП "Шегині-Медика", де з початку червня зростає пасажиропотік та відмічається скупчення осіб перед польським пунктом пропуску через тривалі контрольні та санітарні заходи.

Нагадаємо, Польща, починаючи від 13 червня, знову відкрила кордони зі всіма сусідами ЄС. Для українців обмеження досі залишаються.

Відео На КПП "Шегині" рятувальники встановили намети, аби заробітчани могли перепочити і випити води

На "Шегинях" - досі черги. Це єдиний на західному кордоні піший пункт пропуску до Польщі, і нині він користується неабиякою популярністю в українців, які їдуть за кордон на сезонні роботи. Цілі натовпи заробітчан стоять там останні півтора тижня. Коли вони поменшають - дивіться у сюжеті.  

На КПП "Шегині" рятувальники встановили намети, аби заробітчани могли перепочити і випити води
Джерело матеріала
loader
loader