Рух автотранспорту через пункт пропуску "Шегині" відновлено
Рух автотранспорту через пункт пропуску "Шегині" відновлено

Рух автотранспорту через пункт пропуску "Шегині" відновлено

В ніч на 16 червня прикордонна варта Республіки Польща повідомила про відновлення транспортного руху через пункт пропуску "Шегині-Медика". Про це повідомляє прес-служба ДПС України.

"Цієї ж ночі Держприкордонслужба України забезпечила можливість пропуску легкового та вантажного транспорту у пункті пропуску "Шегині", навпроти польського - "Медика", - йдеться в повідомленні відомства.

У той же час цей пункт пропуску є єдиним пішим пунктом на кордоні з Польщею.

Повідомляється, що зараз на українсько-польського кордону функціонує чотири пункти пропуску для автомобільного сполучення: "Краківець - Корчова", "Рава-Руська - Хребенне", "Ягодин - Дорохуськ" та "Шегині - Медика".

Як повідомлялося раніше, на єдиному пішому переході через українсько-польський кордон "Шегині" українці стоять у черзі по 7-9 годин (400 осіб). Майже вся нейтральна зона була заповнена громадянами з України.

У той же час в ДПСУ пояснили причини величезних черг тим, що польські прикордонники проводять більш ретельний контроль українців.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу Україна вперше в історії була змушена закрити свої кордони. Три місяці українські пункти пропуску були "на замку".

На сьогоднішній день українські пункти пропуску відновили роботу. Де і як можна перетнути кордон читайте тут.

Теги за темою
Карантин
Джерело матеріала
loader
loader