У Києві закладам громадського харчування дозволили приймати гостей всередині приміщень.
Про це йдеться в розпорядженні КМДА, передає "НВ".
Зазначається, що закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (тільки до десяти осіб), готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування.
Відвідувачі можуть увійти до закладу тільки у супроводі персоналу.
Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не пускатимуть до закладу.
Установи повинні встановити антисептики, рідке мило і паперові рушники.
Проводити вологе прибирання на кухні, літніх майданчиках тощо.
Використані маски і рукавички треба збирати окремо.
Всі працівники мають обслуговувати гостей в масках й рукавичках.
Гості повинні бути в масці, коли заходять у заклад і пересуваються по ньому.