Камери в Києві почали фіксувати нові порушення ПДР
Камери в Києві почали фіксувати нові порушення ПДР

Камери в Києві почали фіксувати нові порушення ПДР

У Києві камери автофіксації порушень ПДР в тестовому режимі почали фіксувати нові порушення, серед них і проїзд по смузі громадського транспорту. Про це під час брифінгу повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За словами Геращенко, повний режим фіксації буде впроваджено протягом липня, а також МВС почне притягати до відповідальності водіїв за подібні порушення. 

"До кінця цього року плануємо запустити фіксацію порушень правил зупинки і стоянки. Також буде запущена фіксація проїзду на заборонний знак світлофора, виїзду на зустрічну смугу, проїзду по тротуарах і пішохідних доріжках, а також порушення правил руху через залізничний переїзд", - зазначив Геращенко.

Крім того, заступник глави МВС зазначив, що протягом двох років на українських дорогах планують поставити 2 тис. камер автофіксації порушень ПДР.

Раніше повідомлялося, що за місяць роботи відеокамер рівень порушень на українських дорогах знизився в 4 рази.

Нагадаємо, в Україні з 1 червня запрацювала система автоматичної фіксації правил дорожнього руху. Перші камери встановили у Києві та Київській області, але поступово вони з'являться по всій Україні.

Теги за темою
Київ МВС
Джерело матеріала
loader
loader