Справа Шеремета: суд оголосив перерву у розгляді апеляції на продовження арешту Антоненку
Справа Шеремета: суд оголосив перерву у розгляді апеляції на продовження арешту Антоненку

Справа Шеремета: суд оголосив перерву у розгляді апеляції на продовження арешту Антоненку

КИЇВ. 9 липня. УНН. Київський апеляційний суд оголосив перерву у розгляді апеляційної скарги на продовження арешту у вигляді тримання під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія "Riffmaster" Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, через нестачу одного тому кримінальної справи, передає кореспондент УНН.

"Всім зрозуміло, що якщо прокурор каже, що до Печерського суду подав два томи документів, один том зібрав Печерський суд, то їх має бути три. А їх, по факту, два - це ж логічно, що одного тому немає. Як суд може приймати рішення, якщо одного тому немає кримінальної справи? Якщо він є, то він має бути у нашому розпорядженні. Якщо його немає, то колегія суддів має зробити відповідні висновки, як приймалося рішення слідчим суддею без тому кримінального провадження…Колегія суду ухвалила оголосити перерву до 13 липня до 10:30", - зазначив суддя.

Так, сьогодні Київський апеляційний суд продовжив засідання щодо розгляду апеляційної скарги на ухвалу про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія "Riffmaster" Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд відклав розгляд апеляційної скарги захисту щодо продовження тримання під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія "Riffmaster" Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Як повідомлялося в УНН, Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою ветерану АТО та музиканту Андрію "Riffmaster" Антоненку, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. 

Нагадаємо, досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершено.

Також повідомлялося, що правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. 

Окрім того, нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader