"Ретельно скомпільований фальсифікат": у Порошенка відреагували на нові "плівки Деркача"
"Ретельно скомпільований фальсифікат": у Порошенка відреагували на нові "плівки Деркача"

"Ретельно скомпільований фальсифікат": у Порошенка відреагували на нові "плівки Деркача"

У партії п'ятого президента Петра Порошенка назвали фейком та фальсифікацією опубліковану народним депутатом Андрієм Деркачем розмову нібито експрезидента та президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомила пресслужба "Європейської солідарності" в коментарі "Українській правді".

"Протягом шести років фейки є одним із постійних інструментів російської гібридної війни проти України, рівно як і проти особисто Порошенка. Від "розіп'ятого хлопчика у Слов'янську" до "вбивства Петром Порошенком рідного брата". "Розмова" з Путіним, оприлюднена випускником Вищої школи КДБ, - із цієї ж серії. Це такий же грубо змонтований, ретельно скомпільований фальсифікат, як і нібито бесіди з Байденом", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у партії Порошенка зазначають, що слова Кулика та Деркача корелюються із заявою генпрокурорки Ірини Венедиктової про те, нібито громадяни масово звертаються із заявами на Порошенка.

"Юристи, які обслуговують п'яту колону, протягом останнього тижня обдзвонюють вимушених переселенців і пропонують їм підписувати позови проти Порошенка, який нібито винен у втраті ними майна". Усі ці факти у партії колишнього президента називають "частиною спецоперації московської агентури" та "помстою Кремля" за те, що Порошенко "не дозволив Путіну реалізувати в Україні жодної стратегічної цілі Кремля", - додають у пресслужбі "Європейської солідарності".

Нагадаємо, нардеп Андрій Деркач 9 липня оприлюднив нові "плівки розмов" п'ятого президента України Петра Порошенка з російським президентом Володимиром Путіним. За словами Деркача, телефонна розмова була 30 квітня 2015 року, за два місяці після боїв за Дебальцеве. На записах, голоси схожі на Порошенка та Путіна, обмінюються жартами та ведуть невимушену розмову. 

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсковпрокоментувавнову порцію "плівок Деркача" з нібито розмовою п'ятого президента України Петра Порошенка з президентом РФ Володимиром Путіним, заявивши, що не знає, що це за записи. 

Джерело матеріала
loader
loader