Боротьба за крісло мера Києва: Кличко лідирує, Ляшко на третьому місці - опитування
Боротьба за крісло мера Києва: Кличко лідирує, Ляшко на третьому місці - опитування

Боротьба за крісло мера Києва: Кличко лідирує, Ляшко на третьому місці - опитування

Чинний мер столиці Віталій Кличко продовжує залишатися беззаперечним фаворитом у рейтингу на майбутніх виборах міського голови Києва. Якби найближчим часом проходили вибори, він би отримав найбільшупідтримку.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою центр Разумкова від 20 червня до 2 липня.

За Кличка на наступних виборах  готові проголосувати 43,7% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився, за кого з кандидатів голосуватиме.

На другому місці за рівнем електоральної підтримки - бізнесмен, засновник клініки Eurolab Андрій Пальчевський. За нього потенційно може проголосувати 11% таких респондентів. 

Третє місце посідає заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар України Віктор Ляшко. 6,3% респондентів, які визначилися з вибором, готові віддати за нього свій голос. 

З даними опитування можна ознайомитися нижче. 

Вибори мера Києва, опитування
Центр Разумкова
Електоральні орієнтації киян на виборах Київського міського голови (червень 2020р.)

Нагадаємо, Віктор Ляшко продовжує тримати інтригу з приводу того, чи балотуватиметься у мери столиці. Однак він заявив, що сподівається на підтримку президента, якщо вирішить взяти участь у виборах. "Якщо він це зробить, то успіх буде 100%", - сказав головний санлікар. 

Відео Битва за столицю: хто претендує на посаду очільника Києва – Секретні матеріали

Головна інтрига цього року – це місцеві вибори. Епіцентром боротьби за владу стане столиця. На посаду очільника Києва вже претендує кілька потужних політиків та бізнесменів. Хто куди біжить ти чи зможе добігти, поговоримо у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Битва за столицю: хто претендує на посаду очільника Києва – Секретні матеріали
Секретні матеріали
Джерело матеріала
loader
loader