"Луцький терорист" підпустив до автобуса співробітника поліції, який передав заручникам воду
"Луцький терорист" підпустив до автобуса співробітника поліції, який передав заручникам воду

"Луцький терорист" підпустив до автобуса співробітника поліції, який передав заручникам воду

На стрімі з місця події було видно, що до автобуса, де вже дев'яту годину сидять заручники, підійшов поліцейський в жовтому жилеті.
Фото УНІАН
Фото УНІАН

Уродженець Росії Максим Кривош (представився правоохоронцям як Максим Плохий), який захопив автобус із заручниками на Театральній площі у Луцьку, підпустив до нього співробітника правоохоронних органів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Перші результати переговорів у Луцьку. Максим Кривош дозволив поліції передати упаковку води. Воду заручникам передав перший заступник Національної поліції Євген Коваль», - повідомив він.

На стрімі з місця події видно, що до автобуса, де вже дев'яту годину сидять заручники, підійшов поліцейський в жовтому жилеті. Він передав в автобус пакет і деякий час стояв біля дверей, після чого пішов.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Луцьку озброєний чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красніловка», який зараз знаходиться на Театральній площі. За попередньою інформацією, в заручниках близько 20 осіб. Зловмисник має при собі вибухівку і зброю.

Відомо, що чоловік висловлював обурення «існуючою системою в Україні». Він відмовився виходити і відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців.

В області введено оперативний план «Заручник». Центр перекритий поліцією.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що підозрюваним у захопленні автобуса із заручниками є 44-річний двічі судимий Максим Кривош.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який прибув у Луцьк, правоохоронці встановили контакт зі зловмисником, з ним ведуться переговори. Він додав, що пасажири захопленого автобуса знаходяться в «нормальному стані».

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Джерело матеріала
loader
loader