Підконтрольні ФСБ хакери атакували представництво президента в Криму
Підконтрольні ФСБ хакери атакували представництво президента в Криму

Підконтрольні ФСБ хакери атакували представництво президента в Криму

Підконтрольні Федеральній службі безпеки Російської Федерації хакери намагалися отримати інформацію про діяльність представництва президента України Володимира Зеленського в Автономній Республіці Крим.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Представництва.

Кібератаку знешкодили та усунули.

"Представництво і Головне управління Служби безпеки України в Автономній Республіці Крим продовжуватимуть міжвідомчу співпрацю та координацію, направлену не лише на захист щоденної роботи державних органів з питань Криму, але й захист прав та інтересів наших громадян, постраждалих від окупації", - наголосили у повідомленні.

Раніше Велика Британія, Сполучені Штати Америки і Канада звинуватили Росію у спробі викрасти інформацію у дослідників, які розробляють вакцину від коронавірусу. Розвідники вважають, що РФ мала намір викрасти інтелектуальну вартість, а не підірвати дослідження.

Відео Британія, Канада та США заявили, що російські хакери намагалися вкрасти дані про вакцину від коронавірусу

Росія намагалася вкрасти дані про вакцину від коронавірусу - з такими звинуваченнями на адресу Москви виступили одразу три світові держави. Велика Британія, Канада і Сполучені Штати певні, що російське угруповання хакерів, відоме як "Fancy bear", атакувало наукові та фармацевтичні дослідницькі центри. У Лондоні кажуть, що метою хакерів було не зірвати дослідження, а просто вкрасти інтелектуальну власність. Також у Лондоні звинуватили Росію у втручанні у парламентські вибори 2019-го.

Британія, Канада та США заявили, що російські хакери намагалися вкрасти дані про вакцину від коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader