З кінця липня курсуватимуть ще 17 поїздів – Укрзалізниця
З кінця липня курсуватимуть ще 17 поїздів – Укрзалізниця

З кінця липня курсуватимуть ще 17 поїздів – Укрзалізниця

КИЇВ. 28 липня. УНН. З 31 липня Укрзалізниця запускає ще 17 потягів, які курсуватимуть з Києва до Конотопа, Фастова, Чернігова та інших міст. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу АТ "Укрзалізниця".

"Укрзалізниця подовжує курсування 17 регіональних поїздів з 31 липня цього року. Завдяки регіональним поїздам пасажири матимуть можливість подорожувати з Києва до Конотопа, Фастова, Шостки, Чернігова, Жмеринки, Рівного та інших міст", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час подорожей обов’язковим є використання пасажирами та залізничниками засобів індивідуального захисту.

"У разі виявлення порушень залізничники будуть вимушені викликати працівників Національної поліції України", - додали в Укрзалізниці.

Нагадаємо, що призначення поїздів здійснюється відповідно до прийнятих рішень обласних регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій по кожній області окремо.

Нагадаємо, на початку червня Укрзалізниця призначила рейси ще 50 приміських поїздів, які курсуватимуть по території країни.

Теги за темою
Україна Укрзалізниця
Джерело матеріала
loader
loader