Захоплення поліцейського в Полтаві: в МВС вважають, що зловмисник міг накласти на себе руки
Захоплення поліцейського в Полтаві: в МВС вважають, що зловмисник міг накласти на себе руки

Захоплення поліцейського в Полтаві: в МВС вважають, що зловмисник міг накласти на себе руки

Зловмисник, який захопив поліцейського у заручники в Полтаві, а потім втік, міг накласти на себе руки.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі одного з українських  телеканалів.

Поліція та нацгвардійці продовжують шукати втікача. Утім, МВС розглядає як одну з версій самогубство зловмисника.

"Ця людина, можливо, вже нежива. За даними поліції і за свідченнями поліцейських, яких брав у заручники, він був під дією, як здавалося, сильних наркотичних засобів, метамфетамінів. Також такі покази дали люди, які з ним близько спілкувалися. Ми думаємо, що він міг завершити життя самогубством", - сказав Геращенко.

Пошуки полтавця продовжують вже шосту добу, але без результатів поки що. "Ми сподіваємося найближчим часом зрозуміти, чи ця людина жива, або не жива, і зробити так, щоб вона відповіла за свої дії", - наголосив Антон Геращенко.

Як повідомлялося, під час затримання 32-річний чоловік погрожував підірвати гранату й схопив копа. Після перемовин погодився обміняти заручника на полковника поліції Віталія Шияна. Нападником виявився місцевий житель. Він уже мав проблеми із законом через грабежі та наркотики. Зловмисник утік на авто, утримуючи заручника. Через кілька годин полковника поліції він відпустив, кинув автомобіль, а сам втік до лісопосадки. 

Відео Невловимий терорист: у Полтавській області тривають пошуки Романа Скрипника

У Полтавській області тривають пошуки терориста, який захопив у заручники патрульного, а згодом обміняв його на заступника керівника карного розшуку полковника Віталія Шияна. Роман Скрипник - так звати злочинця - все ще невловимий. І, попри усі задіяні засоби, силовикам не вдається вийти на його слід. Чи розширилася географія пошуку злочинця і чи стало більше відомо про цю людину – у прямому включенні.

Невловимий терорист: у Полтавській області тривають пошуки Романа Скрипника

 

Джерело матеріала
loader
loader