У Львівській області начальник центру меддопомоги помер від коронавірусу
У Львівській області начальник центру меддопомоги помер від коронавірусу

У Львівській області начальник центру меддопомоги помер від коронавірусу

У Львівській області начальник Старосамбірського центру первинної медико-санітарної допомоги Василь Савенко помер від коронавірусу. У серпні цього року Савенко мало виповнитися 60 років. Про це повідомила пресслужба Старосамбірської райради.

"Сьогодні передчасно обірвалася життєва стежка Василя Савенка, директора Старосамбірського центру первинної медичної допомоги... Савенко очолив первинна ланка медицини в бурхливий час реформ і гідно впорався з викликом", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника міністра охорони здоров'я Ірини Микичак, Савенко помер від коронавірусу.

"Пішов з життя Василь Савенко ... Знову цей жахливий вірус забрав хорошої людини ... Мені Василь запам'ятається дуже активною і працелюбною людиною. Він горів роботою і мав багато цікавих ідей", - написала вона.

Нагадаємо, в Україні 2 серпня зранку кількість інфікованих коронавірусомзбільшилась до 72 168 випадків. Кількість нових випадків COVID-19 за останню добу зросла на 1 112. 

Відео Коронавірусний антирекорд: за минулу добу до лікарень ушпиталили 261-го пацієнта

Антирекорд із госпіталізації хворих на коронавірус в Україні. За минулу добу до лікарень ушпиталили 261-го пацієнта. Усього в медзакладах перебувають понад 4,5 тисячі людей із діагнозом COVID-19, 114 із них підключені до апаратів ШВЛ. Загальна кількість інфікованих в Україні вже наближається до 70 тисяч. 1090 з них виявили за минулу добу. Найбільше нових випадків зареєстрували у Львівській, Івано-Франківській області, а також у Києві. Зросла й кількість померлих - 20 українців не змогли подолати недугу. Більше про коронавірус в Україні

Коронавірусний антирекорд: за минулу добу до лікарень ушпиталили 261-го пацієнта
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader