Хвороба виснажує повністю: Зеленський зізнався, що його син перехворів коронавірусом
Хвороба виснажує повністю: Зеленський зізнався, що його син перехворів коронавірусом

Хвороба виснажує повністю: Зеленський зізнався, що його син перехворів коронавірусом

Президент Володимир Зеленський розповів, що у червні одночасно з першою леді заразився їхній син. Раніше офіційно повідомлялося лише про хворобу Олени Зеленської.

Глава держави закликав дотримуватися усіх карантинних заходів. Про це президент заявив під час брифінгу в Миколаївській області, повідомляє 24 канал.

Як сім'я Зеленського перехворіла коронавірусом

За словами глави держави, Олена Зеленська перебувала в лікарні разом зі сином. Він додав, що син відносно легко переніс хворобу. 

Скажу відверто, що COVID-19 це зараза. Повірте нашій сім'ї. Ніхто не боїться, поки хтось поруч не захворів. Хвороба виснажує повністю. Три тижні, особливо на початку другого тижня, у людей відчуття, що вони вмирають,
– зазначив Володимир Зеленський.

Він додав, що зростання захворюваності на коронавірус в Україні, яке спостерігається останнім часом, є дуже небезпечним.

Збільшення кількості нових випадків, за його словами, може зупинити сферу медицину і держава нічого не зможе зробити.

Що відомо про коронавірус в Олени Зеленської

  • Коронавірус у дружини президента виявили 12 червня. Вона розповідала, що почувала себе добре, а захворювання протікало безсимптомно. 
  • Уже 16 червня Зеленську госпіталізували. Їй встановили діагноз – негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня тяжкості.
  • Президент пройшов тест на коронавірус і отримав негативний результат. Йому було рекомендовано дотримуватися самоізоляції.
  • 3 липня стало відомо, що перша леді України Олена Зеленська одужала від коронавірусу. Про те, що хворів також син президента, не повідомляли.
Теги за темою
Коронавірус Володимир Зеленський Новини України Новини політики Емал Набі
Джерело матеріала
loader
loader