"Ви, покидьки, мене не зупините": Гео Лерос відреагував на виключення з фракції "Слуга народу"
"Ви, покидьки, мене не зупините": Гео Лерос відреагував на виключення з фракції "Слуга народу"

"Ви, покидьки, мене не зупините": Гео Лерос відреагував на виключення з фракції "Слуга народу"

Народний депутат Гео Лерос прокоментував своє виключення з фракції"Слуга народу" за результатами збору підписів більшістю голосів нардепів. Він заявив, що збирається боротися з режимом недоброзичливців, які причетні до підпалу його майна і відкриття справ проти нього, а також подякував тим, хто "не злякався дзвінків з Офісу президента". 

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці. 

"Хочу подякувати кожному за теплі слова. Депутатам, що не злякались дзвінків з Офісу президента. Скажу лише, ви можете відкривати скільки завгодно справ на мене, підпалювати мое майно, але, ви, покидьки, мене не зупините. Я буду боротися з вашим режимом, в судах, парламенті, на вулицях, на сході та заході. Я буду серед мільйона людей, що рано чи піздно вийдуть на вулицю, і скажуть вам - ні", - написав Лерос. 

Нагадаємо, що 1 вересня під час виступу в парламенті Лерос різко розкритикував Зеленського і назвав його"порожнім місцем в історії". Він також сказав, що президент наказав терміново зібрати підписи за його виключення з фракції і тисне на депутатів.

Відео Гео Лероса виключили із фракції "Слуги народу" після звинувачень у бік президента

Народного депутата Гео Лероса виключили із фракції "Слуги народу". Про це повідомила пресслужба партії та сам політик на своїй сторінці у соціальній мережі. Збір підписів за звільнення Лероса почали сьогодні зранку, після того як засіданні парламенту народний депутат звинуватив президента Володимира Зеленського в порушенні передвиборчих обіцянок. А також вкотре заявив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак зловживає владою.

Гео Лероса виключили із фракції "Слуги народу" після звинувачень у бік президента
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader