У Києві внаслідок сутичок біля офісу "Свободи" постраждали троє копів
У Києві внаслідок сутичок біля офісу "Свободи" постраждали троє копів

У Києві внаслідок сутичок біля офісу "Свободи" постраждали троє копів

Увечері середи, 2 вересня, у Києві біля офісу політпартії "Свобода", що на вулиці Тургенівська, відбулися сутички, внаслідок яких троє правоохоронців отримали травми. 

Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції Києва.

Зазначається, що поліціянти приїхали до "свободівців" для проведення процесуальних дій. Однак, між сторонами виник конфлікт. Постраждалим копам надали меддопомогу на місці, без госпіталізації.

"Матеріали зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Після першочергової перевірки буде надана правова кваліфікація події", - йдеться у повідомленні. 

Водночас голова партії "Свобода" Олег Тягнибок на своїй сторінці у Facebook заявив, що правоохоронці нібито намагалися затримати депутата столичної міськради Володимира Назаренка, однак, "відступили" близько 23:50.

За словами ж Назаренка, на місці конфлікту були присутні представники "С14", "Правого Сектору", "Національного Корпусу", ГО "Центурія", "Руху опору капітуляції", ВГО "Сокіл" та "інших організацій". 

Раніше нардепутат від ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що поблизу Харкова мікроавтобус з членами його організації "Патріоти - за Життя" розстріляли. ТСН.ua. зібрав всі деталі стрілянини на трасі "Київ-Харків" та розповів їх за посиланням.

Відео Хто побив та розстріляв представників проросійської партії – Секретні матеріали

Справжній бойовик зафіксували люди на трасі "Київ – Харків", де група агресивних молодиків напала на активістів Іллі Киви. Хто саме зробив напад наразі невідомо, адже націоналісти Нацкорпуску та полку "Азов" звинувачення у свій бік відкидають. Подробиці у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Хто побив та розстріляв представників проросійської партії – Секретні матеріали
Секретні матеріали
Джерело матеріала
loader
loader