Разумков заявив, що проти легалізації зброї, марихуани і проституції
Разумков заявив, що проти легалізації зброї, марихуани і проституції

Разумков заявив, що проти легалізації зброї, марихуани і проституції

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що проти легалізації зброї, марихуани та проституції в Україні.

Таку думку спікер висловив в інтерв'ю "Українським новинам".

За його словами, українці поки що не готові легалізації короткоствольної зброї. Своєю чергою, він сам не прибічник обороту марихуани, зокрема й у медичних цілях. "Я сам ніколи не вживав. Якщо ми говоримо про медичні цілі, то у нас дуже часто під гарною вивіскою з'являються погані ідеї. Тому не підтримую", - наголосив Разумков. 

Легалізація проституції також не для українських реалій, вважає голова парламенту. "Не думаю, що ментально, релігійно і історично українське суспільство буде готове до легалізації цієї сфери послуг", - сказав голова Верховної Ради.

Як повідомлялося, США, Канада, Франція, Німеччина, Польща – це ще не весь перелік країн, де ліки на основі марихуани дозволені. В Україні канабіс поза законом. Покарання за вирощування марихуани передбачає до 3 років обмеження волі.

Відео Чи готове українське суспільство до легалізації медичного канабісу

Легалізації медичного канабісу в Україні чекають тисячі пацієнтів. Для багатьох це питання життя. Законопроєкт намагалися ухвалити минулого року. Що завадило та чому суспільство може бути не готовим до такого закону — дивіться у матеріалі. 

Чи готове українське суспільство до легалізації медичного канабісу
Джерело матеріала
loader
loader