МОЗ хоче збільшити кількість ліжок у лікарнях для хворих на коронавірус
МОЗ хоче збільшити кількість ліжок у лікарнях для хворих на коронавірус

МОЗ хоче збільшити кількість ліжок у лікарнях для хворих на коронавірус

У Міністерстві охорони здоров'я вважають, що варто підготувати додаткові ліжка у медичних закладах для хворих на коронавірус. 

Про це під час брифінгу 7 вересня розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, в країні зростає кількість госпіталізованих, інфікованних COVID-19, а тому варто збільшити кількість місць у лікарнях. Наразі у деяких регіонах заповненість ліжок складає близько 60-65%.

"Я думаю, що МОЗ найближчим часом видасть доручення. Окрім тих 35 тисяч ліжок, які в нас є, в зв'язку зі зростанням кількості хворих, ми вважаємо, що треба почати готувати ще в певній кількості ліжка для хворих залежно від регіону. Я думаю, що треба підготувати близько 15 тисяч ліжок", - заявив він.

Якповідомлялося, 7 вересня в Україні зафіксували2174 нових випадки COVID-19. За останню добу найбільшу кількість випадків зареєстровано у Києві - 224 випадки. У Львівській області - 186, у Тернопільській - 165, у Чернівецькій - 163, у Івано-Франківській - 161, у Одеській - 145 та у Рівненській - 102 випадки. За добу померла 31 людина (усього 2 877). Крім того, 379 осіб одужали (від початку пандемії — 62 606). 

Відео Коронавірус в Україні: за добу підтвердили 2174 випадків інфікування

2174 хворих на COVID-19. Стільки нових випадків інфікування підтвердили в Україні за минулу добу. 31 людина померла, 379 - одужали. Відсьогодні в нас починають діяти нові карантинні зони. Оновлене розподілення країни набуло чинності з опівночі. Зокрема, до переліку зон із найсуворішим карантином додали Тернопіль, а також по одному району Харківської та Чернігівської областей. Більше про коронавірус в Україні

Коронавірус в Україні: за добу підтвердили 2174 випадків інфікування
Джерело матеріала
loader
loader