Зеленського запросили відвідати Албанію
Зеленського запросили відвідати Албанію

Зеленського запросили відвідати Албанію

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю провів телефонну розмову з чинним головою ОБСЄ, Прем’єр-міністром Албанії Еді Рамою. Співрозмовник запросив українського лідера відвідати свою батьківщину, передає УНН з посиланням на пресслужбу Глави держави.

"Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з чинним головою ОБСЄ, Прем’єр-міністром Албанії Еді Рамою з метою координації зусиль з мирного врегулювання на Донбасі", - повідомили в пресслужбі.

Повідомляється, що в ході переговорів глава української держави подякував албанському головуванню в ОБСЄ за приділення пріоритетної уваги питанню відновлення суверенітету й територіальної цілісності України в межах роботи Організації.

Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі та важливі аспекти переговорного процесу в межах Нормандського формату.

"На завершення розмови Еді Рама запросив Володимира Зеленського відвідати Албанію", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, під час розмови з головою ОБСЄ Президент привернув увагу до порушень домовленостей з боку незаконних збройних формувань, зокрема обстрілів ними українських позицій, що відбувалися 6 та 10 вересня.

Теги за темою
Україна Володимир Зеленський Президент
Джерело матеріала
loader
loader