Єрмак спростував зобов'язання переглянути постанову про місцеві вибори
Єрмак спростував зобов'язання переглянути постанову про місцеві вибори

Єрмак спростував зобов'язання переглянути постанову про місцеві вибори

Українська сторона на зустрічі радників голів держав "нормандської четвірки" не давала обіцянок щодо перегляду постанови Верховної Ради про місцеві вибори.

Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак в етері телеканалу "Україна", передає Інтерфакс.

"Жодних зобовʼязань з української сторони щодо перегляду рішень Верховної Ради не було, і це неможливо, оскільки ми не можемо втручатися в діяльність українського парламенту", — сказав він.

Єрмак зазначив, що українська делегація просто поінформувала колег на зустрічі, що депутат  від "Слуги народу" 28 липня зареєстрував постанову про зміни, яку найближчим часом винесуть в зал Ради, де вирішать її долю як юридичного документа.

Раніше заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак заявив, що Верховна Рада України найближчим часом розгляне питання коригуваннявже ухваленої 15 липня постанови.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак назвав головним досягненнямзустрічі в "нормандському форматі" домовленість про продовження режиму "тиші" на Донбасі. 

Відео У Берліні радники лідерів України, Німеччини, Франції та Росії говорять про Донбас

У Берліні триває зустріч радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії. Мова - про Донбас. Була інформація, що ця зустріч взагалі під загрозою зриву через ситуацію біля Шумів Донецької області. Чи всі прибули і про що домовляються – дивіться у прямому включенні.

У Берліні радники лідерів України, Німеччини, Франції та Росії говорять про Донбас
Джерело матеріала
loader
loader