У Раді зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус - Разумков
У Раді зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус - Разумков

У Раді зафіксовано нові випадки захворювання на коронавірус - Разумков

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про нові випадки захворювання на COVID-19 у парламенті.

Про це він сказав 14 вересня на засідання Погоджувальної ради.

"У нас є нові випадки захворювання і серед народних депутатів...Я звертаюся і до апарату ВР, щоб забезпечити роботу максимально ефективно та залучати тільки ту кількість людей, безпосередньо на робочі місця, скільки це необхідно для ефективної роботи ВР", - сказав Разумков, однак не уточнив, про яку кількість інфікованих йдеться.

Спікер українського парламенту також закликав представників всіх депутатських фракцій та груп "більш виважено ставитись до режиму карантину і під час роботи ВР, і під час роботи з виборцями". "Я розумію, що пішла виборча кампанія, і буде багато зустрічей та спілкування з виборцями, і це також буде відбиватися на вашій роботі", - сказав він.

Нагадаємо, від 14 вересня Київ перейшов до "помаранчевої" зони епідемічної небезпеки, а минулого тижня в Україні перетнуто межу у 3 тисячі хворих на добу.

Відео Статистика коронавірусу: за добу в Україні виявили 2,5 тисячі нових випадків інфікування

За минулу добу виявили майже 2,5 тисячі нових випадків коронавірусу. 33 пацієнти померли, водночас одужали за останні 24 години 650 людей. За кількістю хворих, антилідерами на сьогодні є Тернопільська, Харківська і Одеська області. Загалом з початку пандемії занедужали на COVID-19 майже 2 мільйони українців. Більше про коронавірус в Україні

Статистика коронавірусу: за добу в Україні виявили 2,5 тисячі нових випадків інфікування
Джерело матеріала
loader
loader