Підозрюваний в організації замаху на Катерину Гандзюк визнав свою провину
Підозрюваний в організації замаху на Катерину Гандзюк визнав свою провину

Підозрюваний в організації замаху на Катерину Гандзюк визнав свою провину

У середу, 16 вересня, на засіданні Приморського районного суду Одеси ймовірний організатор замаху на херсонську активістку Катерину ГандзюкІгор Павловський попросив суд затвердити угоду про визнання провини.

"Угоду я підписав добровільно, готовий виконувати всі умови і давати показання", - сказав він.

Павловського звинувачують у приховуванні злочину. Якщо його угоду з судом затвердять, підозрюваний отримає більш м'яке покарання.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під'їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла. Від отриманих опіків Катерина померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство. 

У серпні 2020 року Дніпровський суд почав розгляд справи про убивство Катерини Гандзюк по суті. На лаві підсудних імовірні організатори - голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та радник Олексія Левіна. Прокурори та адвокати мали вступне слово та оголошували клопотання. Сторона обвинувачення твердила - мають докази того, що дії підозрюваних призвели до загибелі активістки. А також просила стягнути на користь держави заставу Мангера у півтора мільйона за порушення умов звільнення. Захисники всі звинувачення відкидали і просили переглянути запобіжний захід Владиславу Мангеру. 

Відео На фінішній прямій: суд почав розгляд справи про убивство Катерини Гандзюк по суті

Дніпровський суд почав розгляд справи про убивство Катерини Гандзюк по суті. На лаві підсудних імовірні організатори - голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер та радник Олексія Левіна. Сьогодні прокурори та адвокати мали вступне слово та оголошували клопотання. Сторона обвинувачення твердить - мають докази того, що дії підозрюваних призвели до загибелі активістки. А також просять стягнути на користь держави заставу Мангера у півтора мільйона за порушення умов звільнення. Захисники всі звинувачення відкидають і просять переглянути запобіжний захід Владиславу Мангеру.

На фінішній прямій: суд почав розгляд справи про убивство Катерини Гандзюк по суті
Джерело матеріала
loader
loader