Степанов піде на місцеві вибори в Одеську облраду від "Слуги народу", – нардепи
Степанов піде на місцеві вибори в Одеську облраду від "Слуги народу", – нардепи

Степанов піде на місцеві вибори в Одеську облраду від "Слуги народу", – нардепи

Нинішній очільник міністерства охорони здоров’я Максим Степанов, ймовірно, балотуватиметься в Одеську облраду від партії "Слуга народу". Нардепи в Раді кажуть, що він очолить список політсили на місцевих виборах.

Інформацію про похід Степанова на вибори під першим номером "Слуги народу" повідомила народна депутатка з фракції "Голос" Соломія Бобровська. Також про це заявив депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

За даними депутатки, Степанова можуть звільнити з посади глави МОЗ України. Водночас сам Максим Степанов поки не заявляв про те, що йде на вибори. 

Що відомо про чутки про кадрові зміни в Кабміні

  • Раніше низка ЗМІ повідомили, що в уряді готують "кадрову чистку". Зокрема, у відставку можуть піти очільники економічного блоку, а також керівник МОЗ Максим Степанов
  • Водночас глава президентської фракції в Раді Давид Арахамія раніше спростовував ці чутки. 

Хто такий Максим Степанов?

Він очолював Одеську ОДА з 2017 по 2019 рік. Народився в Амурській області, Росія. Навчався в Донецькому Національному медичному університеті імені Горького за спеціальністю "Лікувальна справа". Пізніше також закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю Міжнародна економіка. Свою кар'єру Максим Степанов починав санітаром Слов'янської міської лікарні №1, де працює головним лікарем його батько – Володимир Степанов.

Після цього Степанов пішов у бізнес, а далі – в політику. Степанов є близьким другом і кумом Ігоря Палиці, якого вважають соратником олігарха Коломойського.  З 30 березня Максима Степанов працює міністром охорони здоров'я України.
Теги за темою
Новини України Одеса Міністерство охорони здоров’я Новини політики Слуга народа Максим Степанов місцеві вибори Емал Набі
Джерело матеріала
loader
loader