Політична партія "Блок Едуарда Гурвіца" представила кандидатів в депутати Одеси
Політична партія "Блок Едуарда Гурвіца" представила кандидатів в депутати Одеси

Політична партія "Блок Едуарда Гурвіца" представила кандидатів в депутати Одеси

В Одесі 19 вересня відбувся з'їзд політичної партії "Блок Едуарда Гурвіца". Під час заходу кандидатуру лідера партії висунули на посаду мера Одеси та представили першу десятку кандидатів у депутати на майбутніх місцевих виборах. 

Про це повідомляє УНІАН.

Під час з'їзду делегати висунули на посаду міського очільника Одеси лідера партії та ексмера Едуарда Гурвіца. Головним завданням лідер партії позначив перемогу на виборах і декриміналізацію місцевої влади, її бюджетної політики та відносин з бізнесом, очищення від нашарувань кримінальності усього життя в Одесі.

Рішення про кандидатуру Гурвіца було ухвалено одноголосно. До першої п'ятірки "блоку Едуарда Гурвіца" увійшли: лідер партії Едуард Гурвіц, Інна Верченко, Олександр Козир, Олексій Чорний, Євгенія Хорошилова.

Нагадаємо, 5 вересня в Україні офіційно розпочавсявиборчий процес місцевих виборів. Вибори-2020 відбудуться за новими правилами у зв'язку з початком дії нового Виборчого кодексу.  

Відео Виборчий ярмарок: хто рветься до влади на місцях і які нові правила для виборів у 2020-му

Україна готується до місцевих виборів. Гаряча фаза виборчої кампанії вже стартувала. Які відкриття чекають на усіх політичних гравців країни, де розгорнуться найзапекліші електоральні бої і до чого слід готуватися виборцям – у сюжеті ТСН.

Виборчий ярмарок: хто рветься до влади на місцях і які нові правила для виборів у 2020-му
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader