Лідер КНДР Кім Чен Ин відреагував на коронавірус у Трампа
Лідер КНДР Кім Чен Ин відреагував на коронавірус у Трампа

Лідер КНДР Кім Чен Ин відреагував на коронавірус у Трампа

Лідер Корейської Народно-Демократичної Республіки Кім Чен Ин співчуває президентові США Дональду Трампу та його дружині Меланії, які захворіли на COVID-19.

Про це повідомило Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК). 

Кім Чен Ин сподівається, що вони якнайшвидше подолають нову хворобу, а також передає подружжю теплі вітання. 

У п'ятницю, 2 жовтня, особистий лікар президента США Дональда Трампа із його дозволу оприлюднив заяву на офіційному бланку, яка підтверджує, що глава Сполучених Штатів і його дружина хворі на COVID-19.

Згодом стало відомо, що американського очільника госпіталізували до Національного військового медцентру ім. Волтера Ріда, звідки він працюватиме впродовж кількох наступних днів. 

У Білому домі запевняють, що в очільника Штатів легкий перебіг COVID-19.

Водночас, за словами лікаря президента Шона Конлі, Трампу зробили ін'єкцію експериментального коктейлю поліклональних антитіл компанії Regeneron. Нині препарат перебуває на стадії клінічних досліджень.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський побажав хворому на COVID-19 очільникові США Дональду Трампу та його дружині Меланії "швидкого та повного" одужання.

Відео Новина про COVID-19 у Трампа обвалила світові фондові індекси

Новина про коронавірус у Дональда Трампа обвалила фондові індекси і в Америці, і в Європі. Твіт президента Сполучених Штатів про те, що він захворів поширили більш як 830 тисяч разів. Ретельно вивчаючи маршрути президента до вечора середи, місцеві оглядачі знаходять десятки місць і сотні людей з якими він був на контакті. Хвороба Трампа ризикує помітно змінити перебіг президентських виборів. Останні подробиці з Білого дому – далі в сюжеті.    

Новина про COVID-19 у Трампа обвалила світові фондові індекси

 

Джерело матеріала
loader
loader