Ймовірне повернення Винника та сексуальна Фреймут: яким буде сьомий ефір "Танців з зірками"
Ймовірне повернення Винника та сексуальна Фреймут: яким буде сьомий ефір "Танців з зірками"

Ймовірне повернення Винника та сексуальна Фреймут: яким буде сьомий ефір "Танців з зірками"

У неділю, 11 жовтня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать сьомий епізод головного танцювального шоу країни "Танці з зірками", який буде вперше присвячений  латино-американським танцям.

Головною інтригою ефіру, який стане екватором сезону, залишається запитання –  чи  відбудеться на паркеті перший жіночий пасодобль від Надії Мейхер та Санти Дімопулос, яка минулого тижня кинула своїй конкурентці виклик. Та чи повернуть на проєкт пару Олега Винника та Олени Шоптенко, які минулої неділі були дискваліфіковані за правилами шоу.

Нагадаємо, навіть через хворобу пара може не станцювати лише один раз, з чим не погодились інші учасники проєкту та звернулися до організаторів шоу з проханням повернути пару на паркет.

Вже цієї неділі на "Танцях з зірками" на глядачів чекають приголомшливі номери від режисерів проєкту Лесі Подолянко та Дмитра Гука та неймовірні хореографічні постановки від головної хореографині шоу Ксенії Горб.

У сьомому ефірі на зіркові пари чекає справжній іспит з бальних танців. Так, телеведуча Ольга Фреймут вдруге приміряє на себе сексуальний образ, танцюючи ча-ча-ча під трек Camila Cabello Havana. А от "самба-вбивця", як прозвали цей вид танцю учасники минулих сезонів, дістанеться цього тижня рок-діві Юлії Саніній та Дмитру Жуку.

Танці з зірками_2
пресслужба каналу "1+1"

Пара Сергія Мельника та Аделіни Делі, яка минулого ефіру продемонструвала значний прогрес, запалить на паркеті джайв під хіт Lou Bega Mambo 5. Також цей стиль танцю виконає і "чорна пантера" Санта Дімопулос під композицію The Weeknd Blinding Lights – Single.

Танці з зірками_1
пресслужба каналу "1+1"

Здивує всіх і рокер Сергій Танчинець, який спробує втілити сексуальний образ у спокусливій сальсі.

Нагадаємо, що згідно з нововведеннями, у новому сезоні запрошеними членами журі стають зірки минулих років. Так, у сьомому ефірі до трійки суддів приєднається секс-символ Іраклій Макацарія.

Танці з зірками_8
пресслужба каналу "1+1"

Зустрічати пари на балконі буде українська поп-діва, яка підкорює світ своєю творчістю - NK. Спеціальним гостем сьомого ефіру стане Оля Полякова.

Нагадуємо, що у неділю глядачі зможуть підтримати своїх фаворитів. Умови голосування залишаються незмінними: віддати голос глядачі зможуть зателефонувавши, надіславши SMS або проголосувавши у додатку "1plus1.video".

З одного мобільного номеру можна зробити 50 дзвінків або надіслати 50 SMS, а також можна голосувати за допомогою мобільного додатку "1plus1.video". У ньому доступна функція "Суперголос", яка дорівнює 7 SMS-повідомленням. Кожен глядач протягом одного ефіру може віддати 50 "Суперголосів" за одного учасника.

Нагадаємо, що минулої неділі за результатами оцінок суддів та глядацького голосування шоу покинули актор Тарас Цимбалюк та Яна Заєць.

Дивіться шоу "Танці з зірками" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Джерело матеріала
loader
loader