"Не розуміє повністю, що з ним сталося": нардепка розповіла про стан здоров'я Балуха
"Не розуміє повністю, що з ним сталося": нардепка розповіла про стан здоров'я Балуха

"Не розуміє повністю, що з ним сталося": нардепка розповіла про стан здоров'я Балуха

Колишнього політв'язня Володимира Балуха, який потрапив до лікарні у вересні після побиття, переводять з реанімації до відділення нейрохірургії.

Про це у понеділок, 12 жовтня, написала народна депутатка, співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook. 

"Дійсно хороші новини від лікарів В. Балуха: "Володю сьогодні нарешті, після більш ніж місячного перебування в реанімації, переводять в нейрохірургію. Він ще не розуміє повністю, що з ним, що з ним сталося, де він... Відвідувати Володю поки що не можна, зокрема через карантин і небезпеку COVID-19, бо для нього це дуже небезпечно", - написала нардепка.

Нагадаємо, що колишнього бранця Кремля Володимира Балуха після побиття знайшли лише вранці. Його госпіталізували з травмами з ПКіВ "Гідропарк". 

За словами друзів Балуха, 7 вересня, у річницю звільнення з російського полону, чоловік разом із колишніми бранцями святкував рік на волі. У ресторані в Балуха нібито виникла суперечка з російськомовною компанією саме через мову. Соратники припускають, що ці люди і могли здійснити на нього напад. 

Підозрюваного в нападі на Балуха затримали в ніч проти 8 вересня. Ним виявився 32-річний місцевий житель. За його словами, конфлікт із потерпілим відбувся на побутовому підґрунті. Дніпровський районний суд взяв нападника під двомісячний арешт.

Відео Володимир Балух після побиття прийшов до тями

Володимир Балух - колишній політв'язень Кремля - після побиття майже місяць тому прийшов до тями. За словами медиків, Володимир намагається щось говорити, але ще дуже слабкий. 8 вересня Балуха знайшли з переломами руки та ключиці, черепно-мозковою травмою, прооперували, і досі він перебував у медикаментозному сні. Нападника знайшли і арештували через 10 днів.  

Володимир Балух після побиття прийшов до тями
Джерело матеріала
loader
loader