Місцеві вибори: у шести областях уже повністю порахували голоси
Місцеві вибори: у шести областях уже повністю порахували голоси

Місцеві вибори: у шести областях уже повністю порахували голоси

Станом на 12:00 27 жовтня майже 26,7 тисяч дільничних виборчих комісій, що становить понад 91% від їхньої загальної кількості, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю документацію до територіальних комісій.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Процес підрахунку голосів повністю завершений в шести регіонах: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Окрім того, вже розпочався процес передавання протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Після закриття виборчих дільниць 25 жовтня о 20:00 соціологи оголосили результати власних екзит-полів. Як проголосували українці і хто перемагає — читайте у матеріалі ТСН.ua

Відео Вибори 2020: гучні перемоги та найкурйозніші фіаско

Гучні перемоги, великі фіаско та порубані бюлетені. Саме цим запам’ятаються місцеві вибори 2020. Серед остаточних переможців і тих, хто виходить в другий тур є у фігуранти гучних справ, пов’язаних із сепаратизмом, і вбивці, які вже відбули свій строк, і українофоби. Про найяскравіші моменти волевиявлення у нашому матеріалі.  

Вибори 2020: гучні перемоги та найкурйозніші фіаско
Джерело матеріала
loader
loader