Коронавірус в армії: понад 1700 хворих і ще один летальний випадок
Коронавірус в армії: понад 1700 хворих і ще один летальний випадок

Коронавірус в армії: понад 1700 хворих і ще один летальний випадок

У Збройних Силах України на COVID-19 хворіє 1 701 особа. Також зафіксовано 17 летальний випадок спричинений коронавірусом – помер працівник ЗСУ з Одеської області.

Такі дані станом на неділю, 1 листопада, повідомляє пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ.

Також у відомстві розповіли про перебіг хвороби у померлого.

"Працівник ЗСУ від 13 жовтня перебував на лікуванні у міській клінічній лікарні міста Одеси. Результат ПЛР тестування від 18 жовтня – позитивний. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я, 22 жовтня хворий був переведений до відділення реанімації та інтенсивної терапії інфекційних хворих. Незважаючи на усі вжиті заходи, 31 жовтня стан здоров’я пацієнта значно погіршився та почалась інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, працівник ЗС, за наявної інформації, мав хронічні супутні захворювання.

За минулу добу зареєстровано 112 нових випадків захворювання на COVID-19. На ізоляції (водночас самоізоляція) перебуває 452 особи. У 84 військовослужбовців у найближчі три доби закінчується ізоляція. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 21 особа. Вдома під наглядом медичної служби перебуває 91 особа, спостерігається легкий перебіг захворювання. Як зазначається, стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

За час пандемії одужало 4 146 осіб.

Нагадаємо, що у неділю, 1 листопада, в Україні виявили 7 959 випадків коронавірусу. Загалом в країні від початку пандемії зафіксовано 395 440 випадків інфікування COVID-19. Померло 7 306 хворих, з яких 110 за минулу добу.

Відео Новий рекорд хворих на COVID-19: до закриття країни залишилось небагато

Напередодні виборів влада казала: коли кількість хворих на коронавірус за добу буде 9500, країну чекає повний карантин. Сьогодні ми, як ніколи, наблизились до цієї цифри. Новий рекорд – 8312. Цифра страшна, але якщо подивитись на те, що відбувається в Європі, стає зрозумілим, що в нас все ще не так погано. Чого чекати нам та як Захід починає самоізолювання – в нашому сюжеті.

Новий рекорд хворих на COVID-19: до закриття країни залишилось небагато
Джерело матеріала
loader
loader