Двоє убитих, восьмеро поранених – що відомо про страшну різанину у Кривому Розі – сюжет
Двоє убитих, восьмеро поранених – що відомо про страшну різанину у Кривому Розі – сюжет

Двоє убитих, восьмеро поранених – що відомо про страшну різанину у Кривому Розі – сюжет

Через різанину просто неба у Кривому Розі правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Там зловмисник вбив двох чоловіків і поранив ще 8х людей. Нападник – 29-річний Тарас Усенко – за словами заступника міністра МВС, свою провину визнає. Аргументує її релігійними мотивами і зізнається, що мав намір позбавити життя 15 людей. Більше дізнавалися журналісти "5 каналу".

Одразу після трагедії поруч з місцем злочину збираються місцеві. Звістка про моторошний напад швидко облітає металургійний район Кривого Рога. Рідні загиблих у відчаї.

Перед затриманням нападник вбив двох та поранив вісьмох.

"На лінію 102 надійшло о 15.20, що невідомий чоловік у металургійному районі бігає по вулиці та нападає на людей із ножем. Ножові поранення були завданні ще 8 особам, серед яких і 8 річний хлопчик. Це все випадкові люди, перехожі. Ніяк вони між собою та із злочинцем не пов'язані", – розповіла заступниця начальника відділу комунікації поліції Дніпропетровської області Ольга Кузнецова.

Сам вбивця заявляв, що вбити йому наказав Бог, а звати його Асіріс і він є сином божим, який народився в аду. Скільки чоловік убив – не знав.

Після того, як патрульні дізналися ім'я та місце проживання – до оселі нападника поїхали слідчі. В квартирі, знайшли дивні малюнки.

"Вбивця, зі слів його рідних, їздив на заробітки в Чехію. Рік тому він повернувся іншою людиною. Почав говорити про якихось демонів, але поводився неагресивно. Під час проведення невідкладного обшуку в кімнаті, де проживав убивця, на стінах були виявлені дивні містичні символи і малюнки. Експерти у психіатрії спробують дати їм оцінку", – розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За фактом навмисного вбивства двох людей та замаху на вбивство ще восьми у Кривому Розі поліція відкрила кримінальні провадження.

Чотирьох постраждалих після консультацій з медиками відпустили додому. Іще четверо, за інформацією джерел 5-го, у стані середньої тяжкості. 

Валерія Павленко, "5 канал"

Джерело матеріала
loader
loader