"Люди з ампутованою совістю": Зеленський відповів політичним опонентам, які радіють його недузі
"Люди з ампутованою совістю": Зеленський відповів політичним опонентам, які радіють його недузі

"Люди з ампутованою совістю": Зеленський відповів політичним опонентам, які радіють його недузі

Президент Володимир Зеленський, який сьогодні підхопив коронавірус, відреагував на злостивців, які радіють його хворобі у соцмережах і заявив, що "зло повертається обов'язково і стократно"

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці. 

"Вже почалося в соцмережах: реєстрові "експерти" від наших політичних опонентів радіють моїй хворобі. Це вже за межею людяності. Що ж, на мій погляд, це люди з ампутованою совістю, і вони доводили це неодноразово. Мені нічого про них сказати. Крім одного: зло повертається обов’язково й стократно. 

Коронавірус не може бути причиною для радощів, навіть коли хворіють опоненти. Це дуже підступна інфекція. Головна її небезпека в тому, що негативні наслідки можуть проявитися з часом. Тому нікому цього не бажав і не побажаю. Навпаки, я особисто щиро всім, зокрема політичним опонентам, бажаю лише здоров’я та обов’язкового одужання.

Сподіваюсь, і для більшості українців COVID-19 не буде приводом для зловтіхи. Бо ми нормальні. Абсолютно. За винятком невеликої кількості суб’єктів, які зовсім втратили людські якості", - написав Зеленський. 

Він також додав, що ще від початку глобальної пандемії зрозумів, що COVID-19 точно не пройде повз нього і навіть трохи здивувався, як інфекція оминула його, коли захворіли рідні. 

"Але ми всі переносимо COVID-19 неоднаково. Комусь щастить більше, і почуваєшся непогано, навіть маючи невелику підвищену температуру. Це мій випадок. Принаймні поки що. Це життя. І все можливо", - зазначив президент. 

Нагадаємо, в понеділок, 9 листопада, президент України Володимир Зеленський повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. У нього температура 37,5, але каже, що почувається добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції. 

Автор:
Лінда Хурані
Джерело матеріала
loader
loader