Скандал: нардеп від «Слуги народу» назвав коронавірус "вигаданою хворобою"
Скандал: нардеп від «Слуги народу» назвав коронавірус "вигаданою хворобою"

Скандал: нардеп від «Слуги народу» назвав коронавірус "вигаданою хворобою"

Народний депутат від пропрезидентської фракціі «Слуга народа» в прямому ефірі заявив, що вважає коронавірус вигаданою хворобою.

Мова йде про Камельчука Юрія Олександровича, який в ефірі одного з українських телевізійних каналів висловив думку про те, що, оскільки COVID-19 – це вигадана хвороба, то він зовсім не вірить у ефективність вакцин проти неї.

Народний депутат також зазначив, що наразі не існує висновків по вакцинам, яким можна було б довіряти, тому що такі висновки - це результат не одного дня чи місяця і мають бути зроблені ніяк не міжнародними організаціями, а лише з плином часу і на основі наслідків та відсутності чи наявності побічних ефектів.

Також політик зазначив, що навколо тільки й чути про показники ефективності вакцин в 70%, в 50%, або навіть в 30%. Однак нардеп не може взяти втямки, що ж саме з такою ефективністю може лікувати такий засіб та чи не зашкодить він суспільству.

Звісно, такі слова народного депутати викликали справжній резонанс у мережі і зрозуміле обурення користувачів. Захищаючись від «каміння в свій город» Юрій Камельчук прокоментував Telegram-каналу PavlovskyNews свої слова, заявивши, що нібито коронавірус раніше вже намагалися лікувати в Африці, ще п’ять років тому, в 2015-му році. Також нардеп запевнив, що про це захворювання було відомо ще в 1960-х роках, а отже, на його переконання, і вакцини від нього вже давно існують. Однак зараз вони, за словами Камельчука, на рівні «між експериментом і пустушкою".

Скандал: нардеп від «Слуги народу» назвав коронавірус "вигаданою хворобою" - Фото 1

Читайте нас в Telegram та Viber!

Також народний депутат впевнено зазначив, що умисно створений ажіотаж навколо вакцин має на меті не що інше, як закрутку ціни на них. А про ті безкоштовні зразки, які збираються надати Україні висловився так: "Безкоштовний сир тільки в мишоловці".

Варто нагадати, що раніше портал новин MY.UA повідомляв про те, що політсила Зеленського анонсувала дворазове збільшення витрат на медицину.

А також ми повідомляли про те, що "слугу народа" разом з чиновницею Держпраці спіймали на «розводі» малого бізнесу. Дізнайтеся подробиці у матеріалі.

Приєднуйтесь до нас в Twitter!

Слідкуйте за нами в Flipboard!

Джерело матеріала
loader
loader