Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 14 грудня, на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 15 грудня.

Ворожа вогнева активність спостерігалася поблизу населених пунктів Шуми, Авдіївка та Піски з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Першу вогневу провокацію було помічено в районі населеного пункту Шуми, де окупанти двічі вели неприцільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та підствольних гранатометів. Поблизу Авдіївки та Пісок бойовики здійснили по декілька пострілів зі стрілецької зброї.

"Всі вогневі провокації противника не мали загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться у зведенні штабу.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку 15 грудня було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню у передмісті Авдіївки. Бойовики відкрили неприцільний вогонь з підствольного гранатомету.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader