Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 16 грудня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 17 грудня.

На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував ЗСУ неприцільними обстрілами впродовж всієї доби.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" два обстріли було зафіксовано поблизу Водяного. Тут, на Приазов’ї, окупанти відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та ручних протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики порушили режим припинення вогн неподалік населеного пункту Шуми. На цій ділянці вони застосували станкові та ручні протитанкові гранатомети.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку поточної доби, 17 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Водяного окупанти вели вогонь з міномету 82-го калібру, підствольного гранатомету та ручного протитанкового гранатомету.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader