Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж минулої доби, 20 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 21 грудня.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Водяного, що на Приазов’ї, ворог застосував ручний протитанковий гранатомет. Поблизу Павлополя окупанти здійснили кілька черг зі стрілецької зброї. Обидва види зброї противник застосував біля Пісків. Чотири рази бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю у передмісті Авдіївки. 

Крім того, російсько-окупаційні війська обстріляли мирних мешканців поблизу Кам’янки. Здійснивши кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета, окупанти знищили трактор марки John Deere. Він повертався із сільськогосподарських робіт. У результаті обстрілу один з трактористів отримав поранення. Чоловіка шпиталізували.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти один раз порушили режим припинення вогню поблизу населеного пункту Південне. Там ворог застосував проти українських захисників протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

"На численні та прицільні обстріли противника наші захисники відкрили вогонь у відповідь і змусили ворога відмовитися від подальших дій", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader