Новий рекорд за кількістю видужань: статистика з коронавірусу на 30 грудня
Новий рекорд за кількістю видужань: статистика з коронавірусу на 30 грудня

Новий рекорд за кількістю видужань: статистика з коронавірусу на 30 грудня

В Україні 7 тисяч 986 нових випадків коронавірусу

Станом на 30 грудня в Україні заразилися ковідом майже 8 тисяч громадян. Зокрема, 272 особи з них – це діти. Продовжує хворіти багато медиків, оскільки вони постійно контактують з хворими, а засоби захисту не завжди допомагають. Так, учора заразилися 453 медичні працівники.

За минулу добу

До лікарень потрапили 2 тисячі 925 осіб, що досить багато порівняно з попередніми показниками. Померли 243 особи. На щастя, негативний тест на коронавірус учора отримали 16 тисяч 355 українців, які хворіли на ковід.

Медики невтомно продовжують тестувати українців на китайський вірус. Так, за вчора вони здійснили більше 50 тисяч тестувань – 52 тисячі 746. Тести роблять методами ПЛР та ІФА. ПЛР використовують більше, вчора за допомогою цього методу провели 35 тисяч 504 тести, а методом ІФА зробили 17 тисяч 242 тести на ковід.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1 131), Запорізькій (739), Одеській (729), Київській (623), Дніпропетровській (462) та Харківській (412) областях.

Новий рекорд за кількістю видужань: статистика з коронавірусу на 30 грудня - Фото 1

Весь період пандемії в Україні

За весь час, поки коронавірус безчинствує в Україні, заразилися вже 1 мільйон 45 тисяч 348 осіб. Із них одужали майже 700 тисяч, не вдалося врятувати життя 18 тисяч 324 українців.

Проведено більше 5 мільйонів тестів на ковід, а саме 5 мільйонів 546 тисяч 683 тести.

Новини України та світу - в нашому Viber! 

Нагадаємо, що країни в світі вже почали активно вакцинувати громадян від коронавірусу. Тяжка ситуація з кількістю інфікованих у США. Там вакцинацію розпочали ще два тижні тому. Напередодні до країн, які масово вакцинують громадян від ковіду, долучилася сусідня Білорусія. 

В МОЗ Білорусії наголосили, що першими вакцину отримають медичні працівники, педагоги та інші групи фахівців, які контактують з людьми. Вакцинація буде проводитися в добровільному порядку.

Головні новини про коронавірус читайте в нашому Telegram

Новий рекорд за кількістю видужань: статистика з коронавірусу на 30 грудня - Фото 2

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Кабмін посилив покарання за порушення карантину. Штрафи стали захмарними, будьте уважні. 

Також портал MY.UA писав, що у Нігерії почався загальний голод у зв'язку з новим спалахом коронавірусу.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
loader
loader