Підвищення тарифів: у "Слузі народу" готують план антикризових заходів
Підвищення тарифів: у "Слузі народу" готують план антикризових заходів

Підвищення тарифів: у "Слузі народу" готують план антикризових заходів

У партії "Слуга народу" готують план антикризових заходів для вирішення проблем, які можуть виникнути через підвищення тарифів. Він буде напрацьований і оприлюднений в найближчі дні.

Про це на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 11 січня, написав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"На завтра запланована нарада з прем’єром, в.о. міністра енергетики, представниками Офісу Президента і всіма, кого стосується це питання. Якщо потрібні будуть швидкі рішення – ми готові їх ухвалювати в будь-який час. Зараз маємо розібратися з тим, що відбулося, наскільки обгрунтоване підвищення і як у цій ситуації захистити людей.", - зазначив він.

Тим часом, у низці регіонів відбулись акції протесту з перекриттям доріг через подорожчання платіжок. Люди незадоволені новими цінами на електроенергію та газ.

Згідно з останнім рішенням державного регулятора енергетики, середня вартість транспортування палива становить 1,5 грн. Найнижча вона у Києві — 31 копійка, найдорожче ж на Вінниччині — 2 гривні 55 копійок за кубометр.

Раніше Ольга Бабій, членкиня Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розповіла, чому ростуть ціни на газ.

Відео Тарифні протести: в декількох регіонах України люди перекрили дороги через нові ціни на газ і світло

Через подорожчання платіжок, сьогодні в низці регіонів відбулися акції протесту з перекриттям доріг. Люди не задоволені новими цінами на електроенергію та газ. Тепер перші 100 кіловат коштуватимуть не пільгові 90 копійок, як раніше, а 1 гривню 68 копійок.  

Тарифні протести: в декількох регіонах України люди перекрили дороги через нові ціни на газ і світло
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader