За добу бойовики шість разів обстрілювати позиції ООС, один військовий поранений
За добу бойовики шість разів обстрілювати позиції ООС, один військовий поранений

За добу бойовики шість разів обстрілювати позиції ООС, один військовий поранений

Протягом минулої доби, 14 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Всі вони були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Про це повідомляє штаб ООС.

"Так, поруч із населеним пунктом Гнутове, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета. Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав легке осколкове поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога", - йдеться у повідомленні.

У передмісті Мар’їнки та поблизу Водяного, що на Приазов’ї, бойовики вели вогонь у бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар’їнки – ще й зі стрілецької зброї. В районі населеного пункту Талаківка збройні формування РФ застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

"На обстріли російсько-окупаційних військ наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - зазначили у штабі.

Від початку поточної доби, 15 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак розповів, як загинули українські військові Ярослав Журавель, Микола Ілін та Дмитро Красногрудь під Зайцевим у липні 2020 року. Хомчак стверджує, що бійці певною мірою самі винні у своїй загибелі.

Відео Напередодні окупанти поранили українського бійця на Донбасі

13 обстрілів і поранений український боєць. Напередодні поблизу населеного пункту Чермалик окупанти застосували стрілецьку зброю. Унаслідок ворожого вогню український військовик отримав поранення, його шпиталізували. Ворожі обстріли зафіксували ще й неподалік Авдіївки, Мар’їнки та Водяного.    

Напередодні окупанти поранили українського бійця на Донбасі
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader