Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 1 лютого, збройні формування Російської Федерації п’яь разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 2 лютого.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", передмісті Авдіївки, бойовики відкривали вогонь з автоматичного станкового, ручного протитанкового та підствольного гранатометів. Біля населеного пункту Пищевик - з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новомихайлівки окупанти стріляли зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Південного, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометіввеликокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу.

"Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Від початку цієї доби, 2 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Як повідомлялося, проєкт закону України "Про державну політику перехідного періоду" передбачатиме офіційне визнання Росії державою-агресором, про це повідомив віцепрем’єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. За його словами, відповідний драфт проєкту закону налічує понад 90 сторінок. Документ ще не є нормативно-правовим актом з точки зору визначених законодавством процедур. 

Відео Внаслідок повітряного бомбардування двоє наших захисників отримали осколкові поранення

Опівдні поблизу Водяного, що на Приазов’ї, бойовики скинули з безпілотника осколкову гранату. В мережі з'явилось фото ноги одного з поранених, понівеченої від уламків.  Військових доправили до лікарні, наразі їхній стан медики оцінюють як задовільний. Штаб операції Об’єднаних сил вже повідомив про нахабні дії російських найманців місію ОБСЄ.

Внаслідок повітряного бомбардування двоє наших захисників отримали осколкові поранення
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader