Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: всьому виною маленька пенсія
Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: всьому виною маленька пенсія

Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: всьому виною маленька пенсія

Український пенсіонер погрожував підірвати квартиру батьків Володимира Зеленського через те, що він незадоволений своєю маленькою пенсією.

Пенсіонер із рідного міста президента Зеленського Кривого Рогу зателефонував у поліцію та повідомив, що хоче підірвати помешкання батьків гаранта Конституції. Інцидент стався у понеділок, 15 лютого, близько 21:15. Патрульні відразу ж виїхали до "мінера".

Причина рішення пенсіонера

Ще по телефону пенсіонер повідомив причину свого рішення підірвати квартиру сім’ї Зеленських. Як він заявив, все через маленьку пенсію, яка складає в чоловіка 2 тисячі гривень. З огляду на це, він і прийшов до такого категоричного рішення.

Стрічка новин України та світу, новини суспільства в нашому Viber!

Як виявилося, пенсіонер був у стані алкогольного сп’яніння. Це стало зрозуміло патрульним, як тільки вони приїхали до його місця проживання.

Під час живого спілкування з правоохоронцями чоловік повністю змінив свої свідчення. Так, він заявив, що не збирався нічого ані мінувати, ані підривати. За його словами, він просто хотів особисто поспілкуватися з Володимиром Зеленським.

Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: всьому виною маленька пенсія - Фото 1

Як відреагували на інцидент у мережі

Українці активно обговорюють ситуацію в соціальних мережах. Так, в телеграм-каналі «OneNews Украина» коментатори пишуть:

«Только я понять не могу причём сюда родители Зеленського», «Кстати, кто не знал, в прошлом году отец Зеленского получил пожизненную стипендию», «А вот нефиг было идти на поводу у ровенского террориста. Теперь каждая обиженка может его и его родителей терроризировать🙄», «Это наверное Зеленский разваливал 30 лет страну», «Ну просто классика, я удивлен что не Порошенко виноват 😂» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Чоловік погрожував підірвати квартиру батьків Зеленського: всьому виною маленька пенсія - Фото 2

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у рідному місті Зеленського у боржника вилучили труси.

Також портал MY.UA писав, що усміхнений Зеленський представив нову перемогу України.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Джерело матеріала
loader