На Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських бійців
На Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських бійців

На Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських бійців

На Донбасі внаслідок пожежі в бліндажі загинули троє українських захисників. Військова служба правопорядку у Збройних Силах розпочала перевірку. 

Про це в понеділок, 22 лютого, повідомили на Facebook-сторінці 58 окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Зазначається, що тіла двох військовослужбовців, які могли перебувати в бліндажі під час пожежі, виявили при розборці конструкції. "Ідентифікацію тіл буде проведено після ДНК експертизи", - йдеться у повідомленні. 

Ще одного бійця ООС із 90% опіків тіла евакуювали до опікового центру, однак врятувати його не вдалося.

Пожежа в бліндажі спалахнула близько 04:00 в суботу, 20 лютого. Відомості щодо події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомлялося, 22 лютого на Донбасі внаслідок обстрілу окупантів загинув український військовий, ще один отримав поранення. Воїни вели спостереження в той момент, коли бойовики почали гатити по позиціях ООС. 

Нагадаємо, в понеділок головнокомандувач Збройних сил Руслан Хомчак заявив, що ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил контрольована, а ознак створення наступальних угруповань противника не виявлено. Водночас він визнав, що режиму повного та всеосяжного припинення вогню дотримуються переважно лише українські військові. 

Відео На Донбасі знову втрати: загинув український військовий

Через ворожий обстріл поблизу шахти Бутівка, це неподалік від тимчасово окупованого Донецька, загинув український військовий. Ще один поранений. Таке нині пообіді повідомив Головнокомандувач Збройних сил України генерал Хомчак. Повні випуски дивіться на 1+1 video

На Донбасі знову втрати: загинув український військовий
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader