Ціна на газ у березні: компанії-постачальники оприлюднили тарифи для населення
Ціна на газ у березні: компанії-постачальники оприлюднили тарифи для населення

Ціна на газ у березні: компанії-постачальники оприлюднили тарифи для населення

Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на газ для населення в березні, враховуючи урядове обмеження на рівні 6,99 грн за 1 куб. м. Так, вартість газу українцям коштуватиме від 6,70 до 6,99 грн за кубометр, в залежності від постачальника.

Про це повідомляє "ГазПравда".

Таким чином, найменшу ціну в березні своїм споживачам запропонувала енергетична компанія "Мегаватт енерго сервісна компанія" - 6,70 грн за 1 куб. м, а також "Агросинтез Трейдинг" - 6,75 грн за 1 куб. м.

Ще кілька компаній встановили на березень ціни нижче граничного тарифу, встановленого урядом. Зокрема, "ПК "Енергетичні ресурси України" - 6,80 грн за 1 куб. м, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" - 6,86 грн за1 куб. м, ДП "Євода трейд", КП "Луцькводоканал"- 6,88 грн за 1 куб. м, "Газпромпостач"- 6,9 грн за 1 куб. м, "Волиньелектро збут"- 6,97 грн за 1 куб. м, а також "Закарпаття енергозбут"- 6,97 грн за 1 куб. м.

Ціни інших постачальників газу (зокрема й регіональні газзбути, афілійовані з облгазами), які обслуговують більшу частину населення України, не перевищують затверджену урядом граничну ціну і становлять 6,99 грн за 1 куб. м.

Ціни на газ у березні 2021 року_ГазПравда
ГазПравда

Нагадаємо, у січні газопостачальні компанії продавали населенню газ за ціною від 6,99 до 10,8 грн за кубометр, при цьому мінімальна ціна вище грудневої на 11%, а максимальна - на 20,5%. Це спричинило масові акції протесту по Україні. Після чого від лютого уряд встановив граничну ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубометр. Така ціна діятиме не довше, ніж до 31 березня. Водночас НКРЕКП обмежила тарифи на транспортування граничної ціною 1,79 грн за 1 куб. м.

Відео Субсидіантам стало легше змінити постачальника газу – економічні новини

Субсидіантам стане простіше змінити постачальника газу, а українські водії стали масово пересідати на старі автівки – про це одразу після актуальної інформації про курси валют.   

Субсидіантам стало легше змінити постачальника газу – економічні новини
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Джерело матеріала
loader
loader