Ані Лорак з оригінальною зачіскою показала свою історію у новому ліричному кліпі
Ані Лорак з оригінальною зачіскою показала свою історію у новому ліричному кліпі

Ані Лорак з оригінальною зачіскою показала свою історію у новому ліричному кліпі

Популярна співачка Ані Лорак потішила шанувальників довгоочікуваною новою ліричною роботою.

Так, артистка представила новий сингл "Наполовину" та кліп до нього, який став першою її відеороботою 2021 року.

Екранізація "Наполовину" - важливе нагадування про те, що кохання - це таїнство двох душ, і вона не терпить втручання зі сторони.

Так, в основі сюжету лежить любовний трикутник, заснований на особистій історії. У кліпі Ані Лорак вперше зіграла саму себе - артистку, яка зі сцени камерного залу транслює історію свого життя.

Історія дуже близька мені. Рядки "Стань счастливей, слышишь,но не любой ценой, если третий лишний" глибоко відкривають сенс всієї пісні. Це про сильну, вольову особистість, яка пройшла через помилки і розчарування, але тим не менш, зберегла в собі світло. У неї залишилися сили, щоб вийти і легко розповісти цю історію публіці
прокоментувала пісню Лорак

Режисеркою кліпу стала Катя Царик, з якою Ані Лорак пов'язує давня дружба і багаторічне співробітництво. Так, за її словами вони з Ані намагалися у кліпі показати, що любовний трикутник - це важке випробування для кожного учасника історії.

Одразу після того, як я вперше почула пісню, ми разом вирішили повернутися до класичної розповіді про любовний трикутник. Ми хотіли показати, що це важке випробування для кожного учасника історії. Коли художник відчуває миттєву довіру до своєї праці, творити легко і приємно
зауважила режисерка

Шанувальники високо оцінили нову роботу співачки, зауваживши, що пісня емоційно дуже сильна.

  • Ми так давно чекали ліричну пісню. Скучили за колишньою Ані Лорак! Дякуємо, що почули. Найсильніший трек
  • Не можу слухати цю пісню без сліз .. кожен рядочок відгукується. Дякую вам.
  • Яка сильна пісня! Кліп вийшов ніжним, емоційним, чуттєвим.

Зауважимо, що в Україні Ані Лорак востаннє виступала у листопаді 2014 року. Тоді концерти артистки спровокували масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пов'язували із тим, що співачка виступає з концертами в Росії, яка нині дуже агресивно налаштована проти України та фінансує тероризм на Донбасі. 

Автор:
Наталія Ключка
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader