Поліція не зафіксувала правопорушень під час акції на підтримку Стерненка у Києві
Поліція не зафіксувала правопорушень під час акції на підтримку Стерненка у Києві

Поліція не зафіксувала правопорушень під час акції на підтримку Стерненка у Києві

Поліція не зафіксувала правопорушень під час акції / фото УНІАН

Поліція не зафіксувала правопорушень під час акції у центрі Києві на підтримку ув'язненого одеського активіста Сергія Стерненка.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, завдяки злагодженим діям правопорушень під час цих заходів не зафіксовано.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на вулицях Києва, йдеться у повідомленні.

Охорону публічної безпеки та порядок забезпечували співробітники поліції, зокрема поліції діалогу, Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Акції на підтримку Стерненка

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 27 лютого, небайдужі громадяни провели мітинг біля Офісу президента, під час якого висунули Володимиру Зеленському вимоги звільнити Стерненка і перезавантажити Вищу раду правосуддя.

Також вони пікетували Офіс генпрокурора з вимогою відставки Ірини Венедіктової, а також закидали будівлю фаєрами і петардами.

Організатори мітингів на підтримку Стерненка заявили, що їхня акція безстрокова, а наступний захід запланований на 9 березня.

Довідка УНІАН. 23 лютого Приморський райсуд Одеси призначив Стерненку покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років і 3 місяці з конфіскацією половини майна у справі за обвинуваченням у викраденні місцевого депутата, учасника антимайдану Сергія Щербича.

Його та ще одного обвинуваченого у справі Руслана Демчука взяли під варту в залі суду та відвезли до СІЗО, де вони перебуватимуть до набуття вироком законної сили.

Ввечері того ж дня у десятках міст України та за кордоном відбулися акції протесту громадян, обурених вироком Стерненку.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Віталій Саєнко

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader